Náhrady za zamítnuté žádosti

Pokud Ministerstvo vnitra vaši žádost zamítne se statusem „Travel Not Authorised“, vrátíme vám zaplacený poplatek za zpracování žádosti v rámci naší záruky vrácení peněz, pokud o vrácení peněz požádáte e-mailem. V ojedinělých případech, kdy ministerstvo vnitra nebo UKVI zruší schválení vašeho povolení ETA, nemůžeme vrátit peníze a důrazně doporučujeme, abyste si před odbavením nebo rezervací letu do Spojeného království potvrdili své povolení ETA. Vzhledem k tomu, že jsme soukromá společnost a nejsme spojeni s vládními subjekty, zdůrazňujeme, že rozhodnutí o přijetí do Spojeného království je výhradně na rozhodnutí ministerstva vnitra.

Náhrady za jiné okolnosti

Pokud vaše žádost nebyla zamítnuta, ale přesto chcete požádat o vrácení peněz z jiného důvodu, kontaktujte nás. Pokud se stane něco, co nemůžete ovlivnit, bereme v úvahu výjimečné okolnosti a v jednotlivých případech zvažujeme vrácení peněz. Svůj požadavek zašlete na e-mailovou adresu support@uk-eta.com.

Dodatečné poplatky mimo naši kontrolu

Vrácení poplatků za služby pokrývá poplatky, které jsme zaplatili přímo za zpracování vaší žádosti, a bohužel nepokrývá žádné poplatky třetích stran, které vám mohou vzniknout, jako jsou poplatky za kreditní/debetní karty nebo poplatky od jiných stran zapojených do zpracování vaší platby.

Měna

Vrácené peníze jsou vždy ve stejné měně jako původní platba. Směnný kurz určuje společnost vydávající vaši kreditní/debetní kartu. Bohužel nemůžeme převzít odpovědnost za případné rozdíly v částkách vrácených peněz na základě kolísání směnných kurzů nebo poplatků za směnu účtovaných poskytovatelem vaší karty.

Zpracování vrácení peněz

Veškeré zpracované náhrady budou připsány na kartu použitou při původním nákupu. Je to z důvodu ochrany vaší bezpečnosti a prevence krádeže, ztráty nebo podvodu. Chcete-li nás požádat o vrácení peněz, kontaktujte nás e-mailem a uveďte následující informace:

  • Celé jméno;
  • Důvod žádosti o vrácení peněz;
  • E-mailová adresa spojená s původním nákupem;
  • Poslední čtyři (4) číslice kreditní karty použité k nákupu.

Vrácené peníze vám připíšeme na účet vaší debetní/kreditní karty do 24 hodin a po přijetí vrácených peněz vaší bankou je uvidíte na svém výpisu do 3 až 5 pracovních dnů.

Pokud zde není uveden důvod, proč žádáte o vrácení peněz, nebo pokud máte jakékoli dotazy týkající se vrácení peněz, kontaktujte nás.