Naše Zásady doručování jsou stanoveny tak, aby vám, zákazníkům, vysvětlily, jak poskytujeme službu zpracování nabízenou na našich webových stránkách.

[1] Webové stránky uk-eta.com jsou soukromou třetí stranou, která zpracovává údaje o aplikacích ETA a není nijak spojena s vládou Spojeného království.

[2] Poskytované služby jsou následující:

  • Zadávání a zpracování údajů do aplikace ETA.
  • Zpracování a aktualizace stavu ve stejný den.
  • Doručení potvrzení o povolení cesty e-mailem
  • Aktualizace informací o žádosti a kontrola stavu žádosti po dobu 2 let od obdržení ETA.
  • E-mailová a telefonická zákaznická podpora 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
[3] uk-eta.com nezaručuje, že žádosti budou přijaty, pouze zpracováváme data žádosti zákazníka a integrujeme je do systému ETA Home Office.

[4] Zákazník je zodpovědný za poskytnutí platných a přesných informací o žádosti, uk-eta.com nenese odpovědnost za odmítnuté žádosti z důvodu neplatných nebo nesprávných informací poskytnutých zákazníkem.

[5] Po odeslání údajů z žádosti bude mít uk-eta.com 24 hodin na zpracování žádosti a poskytnutí aktuálního stavu zákazníkovi. Reklamace služeb se nepřijímají v případě nedoručených dokumentů s potvrzením o cestovním povolení dříve než 24 hodin po předložení informací zákazníkem. Zákazník má právo na reklamaci, pokud po 24 hodinách neobdrží potvrzující dokument nebo aktualizaci stavu.

[6] Ministerstvo vnitra může žádosti pozastavit z více důvodů, v těchto případech se se zákazníkem spojí zástupce zákaznického servisu a zkoordinuje s ním možné řešení. Stejný případ nastane, pokud je žádost zamítnuta.

[7] Služby poskytované v tomto dokumentu se týkají podávání žádostí o ETA. Náklady na zpracování žádostí zahrnují veškeré poplatky za služby (až do výše 100 USD), které závisí na místě, kde se žadatel nachází. Nejsme spojeni s vládou Spojeného království, ministerstvem vnitra ani UKVI. Poplatek za vyřízení žádosti zahrnuje 10 liber, které se platí UKVI za vydání ETA. Přihlášku můžete podat přímo na adrese https://apply-for-an-eta.homeoffice.gov.uk/how-to-apply. Zakoupením našich služeb zákazník souhlasí se zaplacením poplatku za zadání údajů a asistenční služby, který zahrnuje povinný poplatek 10 liber, který uk-eta.com hradí jeho jménem ministerstvu vnitra nebo britskému vízovému a imigračnímu úřadu za poplatek systému ETA.

[8] Zákazník také výslovně zmocňuje společnost uk-eta.com, aby spravovala jeho údaje v žádosti a jeho jménem podávala žádost do systému ETA Ministerstva vnitra. Podle našich zásad ochrany osobních údajů a prohlášení vlády Spojeného království o ochraně osobních údajů týkajících se ETA ve Spojeném království na adrese: https://www.gov.uk/government/publications/electronic-travel-authorisation-eta-privacy-information-notice.

[9] Zákazník potvrzuje, že je oprávněn a legálně zmocněn k platbě předloženou kreditní nebo debetní kartou. Společnost uk-eta.com si z předložené kreditní karty strhne jeden celkový poplatek a nenese odpovědnost za jakékoli nezákonné použití kreditních údajů předložených zákazníkem.

Po dokončení naší služby zpracování ve stejný den, což zahrnuje i víkendy a svátky, vám produkt doručíme pouze e-mailem.

Důrazně doporučujeme přidat naši e-mailovou adresu support@uk-eta.com do bílého seznamu, abyste měli jistotu, že naše e-maily nebudou odmítnuty z důvodu přeplněné schránky.

Soubory PDF lze číst pomocí programu Adobe Reader, který je zdarma ke stažení.

Máte-li jakékoli dotazy týkající se našich Zásad doručování, kontaktujte nás prosím e-mailem na adrese support@uk-eta.com. Odpovíme vám do 24 hodin.

Naše služba zpracování se považuje za doručenou, pokud je odeslána e-mailem. Doporučujeme, abyste si s sebou vzali vytištěnou kopii cestovního povolení, protože některé letecké společnosti mohou chtít vidět jeho kopii při odbavení.